KüldetésünkHisszük, hogy jelenlegi munkakörnyezeted fejleszthető.
Hisszük, hogy munkádba nem kell belehalnod.
Hisszük, hogy munkahelyed lehet inspiráló, egészséges és vidám.
Hisszük, hogy ebben Te vagy a mérték és az érték.

Tudjuk, ez lehetséges. 30 éve ezt csináljuk, és napról napra számodra értékes megoldásokká formáljuk tapasztalatainkat.

Olyan élményekhez és munkaterekhez adjuk a nevünket, amikben mi is szívesen dolgozunk. Elhoztuk és kipróbáltuk az ergonómia élvonalát és megosztjuk veled is. Embereket összekapcsoló irodák specialistái vagyunk, akik az Y generáció elégedettségét képesek megteremteni, miközben az évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkezők is boldogan mennek ugyanoda dolgozni.

Időt és energiát spórolunk neked azzal, hogy a teljes folyamatot a tervezéstől az ergonómiai szempontokon át a gyártásig és a beszerelésig egy kézben tartjuk és koordináljuk neked. A homeoffice megoldásoktól a több száz fős munkaterekig egyedi megoldásokkal és valóban személyes, személyre szabott közös munkával leszünk kedvenc partnereid.


Ismerd meg csapatunkat!Társadalmi felelősségvállalásHiszünk benne, hogy a for-profit cégeknek is szerepet kell vállalniuk társadalmi kérdésekben. Számunkra kiemelten fontos az ifjúság támogatása, ezért folyamatosan teszünk azért, hogy ezen a területen hozzájárulhassunk a civil erőfeszítésekhez.

Évről évre támogatjuk a Csepp a Tengerben Alapvítványt, az S.O.S. Gyermekfalvakat, a Gyermekétkeztetési Alapítványt, a Magyar Gyermekmentő Alapítványt, valamint az ünnepek alkalmával a Mikulásgyár működését. Ha lehetőségünk van rá, bútorzattal, székkel és más felszereléssel támogatunk oktatási intézményeket, például a Bornemisza Péter Gimnáziumot és a Megyeri Úti Általános Iskolát.

Kollégáink társadalmi munkára extra szabadságot is kapnak, ezzel is segítve az egyéni erőfeszítéseket is.