tevékenységeink

ismerj meg minketTörténetünkNietsch Tamás és Nietschné Gadányi Mária 1989-ben álmodta meg és hozta létre a NIETSCH Bt.-t (később Kft.), ami azóta is családi vállalkozásként működik 100% hazai tulajdonban.

Kezdetben cégünk elsősorban import-exporttal foglalkozott, az ehhez kapcsolódó szakértői tevékenységet pedig a mai napig folytatjuk.

Tudtad? Ebben az évben hunyt el Salvador Dali spanyol művész, adásba került amerikában a Baywatch, Nobel-békedíjat kapott a Dalai Láma, valamint az orosz T–64-esek megindultak hazafelé, amivel megkezdődött a részleges csapatkivonás hazánkból.

1992-ben a cég mai napig tartó egyik fő üzletágának kiépítése, olasz gyártók forgószék alkatrészeinek importja és hazai értékesítése indult el. Ennek oka egyszerű volt: Tamás háta a sok ülőmunkától folyamatosan fájt, a hazai piacon pedig akkoriban egyáltalán nem lehetett ergonomikus székeket beszerezni. A lehetőségek felmérése után ezért úgy döntött, hogy érdemes gyártásba fogni. A következő években a legnagyobb magyar székgyártókat is cégünk látta el a termeléshez szükséges korszerű alkatrészekkel, dolgozóink pedig első ízben ülhettek igazán jó székekben, és ez a hagyomány a mai napig tart.

Tudtad? Ebben az évben a Maastrichti szerződés aláírásával megalakult az Európai Unió, Bill Clinton lett az USA elnöke és megszűnt Csehszlovákia, két új állam született: Csehország és Szlovákia.

1996 és 99 között cégünk az N-Bus keretein belül elsőként üzemeltetett városnéző buszokat Budapesten. A hop-on-hop-off rendszer akkoriban teljesen új volt, és számtalan turistának segített városunkat jobban és kényelmesebben megismerni.

Tudtad? Borisz Jelcint újraválasztották, Diana hercegnő és Károly herceg elváltak, megjelent az Intel első 200 MHz-es processzora és megjelent a Nintendo 64.

2005-ben Magyarországon elsőként elindult a forgószékek webshopos értékesítése is, az IrodaButik pedig az első olyan webáruház lett, ahol online is beszerezhetőek voltak az irodaszékek és tárgyalószékek.

Tudtad? Ebben az évben lett Angela Merkel Németország kancellárja és egy szökőmásodperccel tovább tartott az esztendő (legutóbb 1998-ban volt erre példa).

2007-től a piacon elsőként bevezettük a próbaszék-szolgáltatást. Ennek keretében bárki tesztelheti székeinket saját munkakörnyezetében akár több napig is, még a vásárlás előtt. Ez nem csak a magánszemélyeknek, de a cégeknek is hatalmas könnyebség és még biztosabbá teszi a választást.

Tudtad? Ebben az évben mutatták be a Tesla Roadstert, Walesben betiltották a nyilvános helyen való dohányzást, J. K. Rowling pedig befejezte az utolsó Harry Potter könyvét.

A 2010-es években az ergonomikus szék forgalmazás kiegészült a wellbeing jegyében komplex ergonomikus munkaterek tervezésével és gyártásával is. A BútorButik kínálatában elsősorban egyedi tervezésű, prémium kategóriás otthoni és irodai bútoros megoldások találhatóak meg. Nagyobb projektjeink között szerepel a Raiffeisen Agora Budapest irodájának nyolc emeleten történő kivitelezése, az Eubility Group irodájának tervezése és kivitelezése és számtalan további projekt is.

Tudtad? Ebben az évben tört ki az Eyjafjallajökull vulkán Izlandon, ami miatt napokra leállt Európa légi közlekedése, William herceg eljegyezte Kate Middletont és megjelent az iPad.

2015-ben cégünk megkezdte a kiemelten gerincbarát, szlovén gyártmányú SpinaliS székek forgalmazását, és nagyköveti programján keresztül erősítette szakmai kapcsolatait a gerincvédelemben élen járó hazai szakemberekkel.

Tudtad? Ebben az évben kezdődött az európai menekültválság, a SpaceX orbitális pályára állított és vissza is hozott egy legénység nélküli Falcon 9 rakétát és a Volkswagennél kirobbant dízelmotorbotrány.

Portfóliónkat bővetve 2016-ban kizárólagos joggal kezdtük meg a cseh gyártmányú Emagra székek forgalmazását. Hála a gyártóval kialakított szoros és gyors együttműködésnek a hazai piacon egyedülálló minőségű, 5 év garanciás szinkron mechanikás székeket azóta számos projekt keretében tudtuk eljuttatni céges és egyéni vásárlóinknak is.

Tudtad? Ebben az évben zajlott le a brexit névszavazás, Svájcban megnyitották az 57 km hosszú Gotthárd-bázisalagutat és szentté avatták Teréz anyát.

2020-ban költüztünk jelenlegi, tágas és korszerű bemutatótermünkbe a Béke útra, ahol teljes kényelemben tudod tesztelni termékeinket, és a helyben levő raktárnak hála azonnal haza is viheted kedvenceidet.

A 2020-as évekre a wellbeing már cégünk egyik meghatározó jelszava lett, és a terület többi szakértőjével karöltve a WellWorking égisze alatt dolgozunk azon, hogy az irodai munka minél egészségesebb és boldogabb lehessen.

Tudtad? Ebben az évben lett Joe Biden az USA elnöke, világjárvány lett a COVID-19-ből, sikeresen elindult a NASA Perseverance marsautója és elhunyt Sean Connery.

A hazai KKV szektorban a cégünk neve a duplán vasalt ágyazati betonnal azonos szilárdságot képvisel, amit Dun & Bradstreet AAA nemzetközi pénzügyi minősítésünk is jelez.

Tudtad? A jelen most van, élj a lehetőséggel és látogass meg minket bemutatótermünkben!nézd meg referenciáinkat is...