tevékenységeink

ismerj meg minketTevékenységeinkwellbeing szemléletű munkaterek
tervezése és megvalósítása

Komplex projektekben gondolkodunk: az egészségfelméréstől a tér kialakításán át a legapróbb részletekig mindenre figyelünk. Ismerd meg projektjeinket és együttműködő szakemberekeinket!

ergonómikus ülőmunka
otthon és az irodában is

Az egészséges irodai munka egy jó székkel kezdődik. Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy az országban egyedülálló, gerincbarát, az álló-ülő munkavégzést is támogató modellpaletából választhass számodra tökéleteset.

egyedi bútor
tervezés és gyártás

Szenvedélyünk álmaid megvalósítása, legyen szó akár otthoni, akár irodai terekről. Space planning, munkahelyek, mobil és beépített bútorzat, otthoni megoldások 3D látványtervekkel. A teljes folyamaton végigkísérünk: tervezés, gyártás, szállítás egy helyen.

import-export
tanácsadás

Nietsch Tamás, cégünk alapítója import - export szakértőként több évtizedes tapasztalatával segít neked is. Fordulj hozzá elméleti és gyakorlati kérdéseiddel, vagy böngészd online is elérhető anyagainkat.

forgó- és irodai szék
szerviz

Profi székszervizünk 30 éve garancia arra, hogy a nálunk vásárolt (vagy hozzánk elhozott) székek a legjobb gondoskodást kapják, helyszíni kiszállással vagy bemutatótermünkben javítva.

irodaszer
ellátás

Hogy az irodai élet minden területén számíthass ránk, a legapróbb irodai dolgokat is beszerezheted nálunk.

céges és egyéni
egyedi ajándéktárgy

Céges és egyedi ajándéktárgyak, meglepetések rendezvényekre, sporteseményekre, a saját ízlésed szerint alakítva.